De Nederlandse Assistenten Site

Magnesium mogelijk geschikt bij behandeling tegen matige depressie

Nieuws » Behandelmethode 28 juni 2017

Magnesium lijkt een veilig en effect middel voor de behandeling van een milde tot matige depressie.

Het mineraal speelt onder meer een rol bij de bestrijding van ontstekingen in het lichaam en bij de regulering van bloeddruk en is het nodig bij de opbouw van spieren en botten. Emily Tarleton van de universiteit van Vermont deed samen met collega’s onderzoek naar het effect van magnesiumtabletten, die zonder recept gekocht kunnen worden, op milde tot matige depressies.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie