De Nederlandse Assistenten Site

Relatie migraine en menstruatie nader onderzocht

Nieuws » Onderzoek 9 augustus 2017

Een team van farmacologen, neurologen en gynaecologen gaat de rol van vrouwelijke geslachtshormonen bij migraine onderzoeken.

Migraine komt drie keer zo vaak voor bij vrouwen als bij mannen. Wisselingen in geslachtshormonen lijken hier een belangrijke oorzaak van. Door subsidie wordt deze studie mogelijk.

Lees verder op Zorgkrant.nl

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie