De Nederlandse Assistenten Site

Presentatie kinderboek ‘Wiwi wit – het leven van een kindertand’

Nieuws » Mondzorg, Voorlichting 7 september 2017

Op 8 september vanaf 16.00 uur wordt het nieuwe Gouden Boekje gepresenteerd 

In dit boekje raken kinderen van 4-8 jaar op een leuke manier vertrouwd met tandarts en mondhygiënist en wordt vooral het belang van napoetsen benadrukt. Het boekje is vanaf september 2017 via de (online) boekhandel verkrijgbaar. Meld u aan voor de presentatie van ‘Wiwi wit – het leven van een kindertand’

Lees verder op KNMT.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie