De Nederlandse Assistenten Site

Feit of fabel: Welke informatie over handhygiëne klopt wel?

Nieuws » Hygiëne 15 oktober 2017

Voor de elfde keer wordt dit jaar op 15 oktober de internationale handenwasdag georganiseerd. Wat klopt er wel – en wat niet – over handhygiëne?

NU.nl legde een aantal stellingen over handhygiëne voor aan professor Andreas Voss, hoogleraar Infectiepreventie aan het Radboudumc.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie