De Nederlandse Assistenten Site

Gebroken tenen en hersenscans op je smartphone

Nieuws » Gezondheidszorg, ICT 30 oktober 2017

Je eigen medische beelden bekijken op je smartphone. Dat kan met een nieuwe app van het UMC Utrecht. Op termijn wordt de app onderdeel van het patiƫntenportaal.

Lees verder op Zorgvisie.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie