De Nederlandse Assistenten Site

Minder mensen bezoeken huisartsenpost

Nieuws » Huisarts 8 januari 2018

In de eerste negen maanden van 2017 hebben minder mensen de huisartsenpost bezocht dan in dezelfde periode een jaar eerder. In 2016 werden door de huisartsenposten nog 1,5 miljoen consulten gegeven, in 2017 nam dit aantal zo’n vijf procent af naar ongeveer 1,4 miljoen consulten.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie