De Nederlandse Assistenten Site

Wat gebeurt er in je hoofd bij een migraineaanval?

Nieuws » Ziekte 10 januari 2018

Dat migraine zorgt voor hoofdpijn en soms misselijkheid en problemen met zien, weet iedereen die wel eens zo’n aanval heeft. Maar wat is er precies aan de hand in je hoofd tijdens een migraineaanval? Neuroloog en migraine-expert Gisela Terwindt legt het uit.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie