De Nederlandse Assistenten Site

Kinderartsen doen mee met rechtszaak tegen tabaksindustrie

Nieuws » Gezondheid 11 februari 2018

De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) doet aangifte tegen de tabaksindustrie.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie