De Nederlandse Assistenten Site

‘Nederlandse zorg heeft digitale afslag gemist’

Nieuws » Gezondheidszorg, ICT 7 maart 2018

De digitale transformatie van ziekenhuizen kan alleen slagen met een sterkere centrale regie. Op landelijk niveau betekent dit dat het ministerie van VWS meer dan nu een leidende rol moet vervullen. Dat betoogt voorzitter Yvonne van Rooy van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie