De Nederlandse Assistenten Site

Kinderen met astma, eczeem of hooikoorts vaker bij huisarts

Nieuws » Gezondheid 25 april 2018

Van de bijna 500.000 onderzochte kinderen had 6,1% eczeem, 6,1% astma en 5,9% de diagnose hooikoorts.

Kinderen met astma, eczeem of hooikoorts hebben vaker andere aandoeningen en gebruiken meer geneesmiddelen in vergelijking met leeftijdsgenoten zonder een atopische ziekte.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie