De Nederlandse Assistenten Site

Kleine verbetering van inname zout en suiker

Nieuws » Gezondheid, Voeding 26 april 2018

Dagelijks consumeert een volwassen Nederlander gemiddeld 8,7 gram zout en 114 gram suiker. Dit is ruim boven de aanbevelingen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie