De Nederlandse Assistenten Site

Nieuwe kankermedicijnen alleen betaalbaar door revolutie in prijsberekening

Nieuws » Medicijnen 13 mei 2018

Een belangrijke nieuwe publicatie vandaag in Nature Reviews stelt dat een wereldwijde revolutie in de prijsberekening van nieuwe medicijnen tegen kanker bittere noodzaak is om de snelle groei in het aantal gevallen van deze ziekte het hoofd te bieden.

Lees verder op Erasmus University Rotterdam

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie