De Nederlandse Assistenten Site

Wijkverpleging krijgt 435 miljoen euro extra

Nieuws » Gezondheidszorg 24 mei 2018

Maar het geld wordt wel verdeeld over vier jaar. Hier komt jaarlijks 5 miljoen euro bij voor kwaliteitsverbetering. Er zullen meer zorgaanbieders worden gecontracteerd en zorgverzekeraars mogen straks ook ongecontracteerde aanbieders controleren.

Lees verder op Zorgvisie.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie