De Nederlandse Assistenten Site

Hulp bij overgewicht wordt toegevoegd aan basispakket

Nieuws » Algemeen 9 juni 2018

Mensen die iets willen doen aan hun overgewicht kunnen in de toekomst bepaalde vormen hulp vergoed krijgen door de zorgverzekeraar. Per 1 januari 2019 is er namelijk meer ruimte voor preventieve gezondheidszorg.

Lees meer op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie