De Nederlandse Assistenten Site

Open Avond 19 juni BBL opleiding MBO-4 tandartsassistent

Nieuws » Opleidingen / Cursussen 11 juni 2018

Volg bij Edin MBO academy (EMA) de BBL opleiding MBO-4 tandartsassistent! Volgens de KNMT is het voor nieuwe tandartsassistenten zeer wenselijk (lees verplicht), dat zij per 1 september 2018 over het MBO-4 diploma beschikken. Inmiddels zijn er veel praktijken die hier nu al op inspelen en alleen assistenten aannemen die over dit diploma beschikken.

Ben je al tandartsassistent en wil je alsnog het wettelijk erkende diploma behalen, neem dan met ons contact op voor informatie over vrijstellingen of een EVC-traject. 

Kom dan naar 1 van onze Open Avonden

We informeren je graag persoonlijk tijdens de open avond. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@edin.nl of meld je aan via onze site.

Het programma

Op dinsdagavond 19 juni openen we onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de splinternieuwe BBL-opleiding MBO Tandartsassistent. We zullen je meenemen in het vak van tandartsassistent en alle hoogtepunten van de opleiding met je doornemen. Daarnaast zijn er diverse deskundigen aanwezig die in persoonlijke speeddates je vragen kunnen beantwoorden. We sluiten af met een gezellige borrel.

Datum:       Dinsdagavond 19 juni
Locatie:      Edin, Sportlaan 11-13, 3951 CG Maarn
Aanvang:   19.30 uur
Einde:         21.30 uur

Edin Dental Academy is de grootste zelfstandige opleider in de tandheelkunde in Nederland

Bron: Ema.nl