De Nederlandse Assistenten Site

Medische trend: Whatsapp als nieuwe wachtkamer

Nieuws » Algemeen 8 augustus 2018

De wachtkamers zijn tegenwoordig zo vol, dat mensen zich steeds meer richten met vragen tot medische Whatsapp-diensten van zorgverzekeraars.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie