De Nederlandse Assistenten Site

Steeds meer Nederlanders gaan niet meer naar de tandarts

Nieuws » Mondzorg, Verzekeringen 14 augustus 2018

“Omdat mondzorg nauwelijks in het basispakket van de zorgverzekering is opgenomen, gaan steeds meer Nederlanders helemaal niet meer naar de tandarts, of stellen ze na een bezoek de behandeling uit.”

Volgens de decaan Albert Feilzer en hoogleraar Tandheelkunde is de mondzorg voor volwassenen te beperkt, schiet de mondzorg voor ouderen tekort en bezoekt een groot deel van de jeugd geen tandarts, ook al zijn kinderen wel verzekerd.

Lees verder op ACTA.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie