De Nederlandse Assistenten Site

Vaccinatieactie tegen meningokokkenziekte van start

Nieuws » Preventie 10 september 2018

Jongeren ontvangen een uitnodiging en een informatiefolder op hun huisadres en worden via social media geattendeerd op de campagnewebsite.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie