De Nederlandse Assistenten Site

Subsidie voor onderzoek naar oud medicijn tegen hartfalen

Nieuws » Medicijnen 10 oktober 2018

Digoxine is het oudste en goedkoopste medicijn voor patiƫnten met hartfalen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie