De Nederlandse Assistenten Site

Nieuwe Cao Gezondheidscentra een feit tot en met 28 februari 2018

Nieuws » CAO 11 oktober 2018

Maar achterban FBZ wil geen ontmanteling van de cao. Om te voorkomen dat er stilstand zou optreden in het salaris en uitkeringen zijn afspraken gemaakt over een beleidsarme, kortdurende cao die loopt van 1 januari 2018 tot en met 28 februari 2019.

Er zijn salarisafspraken gemaakt van in totaal 3%. Het salaris wordt per 1 juli 2018 verhoogd met 1,75% structureel. Daarnaast krijgen werknemers een eenmalige uitkering van 1,25% over 2018.

Lees verder op FBZ.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie