De Nederlandse Assistenten Site

Gezocht: assistenten!

Nieuws » Opleidingen / Cursussen 9 november 2018

Er heersen personeelstekorten in de zorg. Dat heb je vast al vaker gehoord. De vraag in de zorg wordt alsmaar groter en meer en meer mensen moeten worden opgeleid. Wil jij een stroomversnelling naar jouw droombaan? Begin dan nu en ga in 2020 al aan de slag! 

Personeelstekort in de zorg
Waar wil je specifiek aan de slag? Bij de apotheker, de huisarts, de tandarts, de dierenarts of in het onderwijs? Allemaal plekken waar ze de assistenten hard nodig hebben! 80% van de werkgevers in de zorg kampt met te weinig personeel. Dit jaar zullen er waarschijnlijk ongeveer 120.000 tot 130.000 vacatures in de zorg open hebben gestaan!

Hoe kan jij helpen?
Ben jij op zoek naar een divers en praktisch beroep? Word assistente! “Geen enkele dag is hetzelfde”, zal bijna iedere assistent je wel zeggen. Je ondersteunt waar nodig. Soms is dat bij het bekijken van röntgenfoto’s. Dan is het bij beslissen wie de hoogste prioriteit heeft in de wachtkamer. Al met al zijn de taken meestal erg divers! Wat betekent dat je divers moet worden opgeleid.

Verkort en versneld
Bij Capabel Onderwijs Groep sta je binnen 15 maanden al met een erkend MBO-diploma op de arbeidsmarkt. Je hebt alle benodigde kennis en praktische ervaring opgedaan. Jij kan direct al jouw bijdrage leveren aan de sector en samenleving! Met een MBO-diploma heb je een sterke positie in de huidige markt, door de grote vraag naar opgeleid personeel.

Word jij hier enthousiast van?
Meld je dan nog snel aan voor het november startmoment! Schrijf je voor 26 november in om nog in te kunnen stromen.

Direct inschrijven

Of lees verder op onze site.