De Nederlandse Assistenten Site

Veel kankerpatiënten onwetend over gevolgen van hun behandeling

Nieuws » Behandelmethode 6 december 2018

Bij ruim een derde van de mensen spreken zorgverleners niet over klachten die ze na de behandeling kunnen krijgen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie