De Nederlandse Assistenten Site

Salarisrichtlijnen tandartsassistenten mondhygiënisten 2019

Nieuws » P&O 7 december 2018

De Mondzorgsector heeft geen CAO. De brancheverenigingen hebben wel richtlijnen vastgesteld. 

De adviessalarissen van KNMT zijn voor 2019 geïndexeerd met 2,7%. Voor de KNMT-Arbeidsvoorwaardenregeling incl. adviessalarissen van 2019 verwijzen wij u naar de site van KNMT via deze link.

ANT-Salarisadvies 2019
Het bestuur van de ANT heeft de indexatie van de adviessalarissen op 1,8% vastgesteld, en adviseert een bandbreedte tussen 1,2% en 2,4%. De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) heeft de volgende richtlijnen afgegeven:

NVM-adviessalarisschaal 2017-2019
De NVM-adviessalarisschaal is gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen. De nieuwe cao ziekenhuizen, welke met terugwerkende kracht in werking is getreden per 1 januari 2017, heeft een looptijd tot 1 april 2019. Klik voor de exacte salarisschalen op NVM – Mondhygiensten.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie