De Nederlandse Assistenten Site

EU investeert 16 miljoen in zorg-robotica

Nieuws » Algemeen, Innovatie 11 december 2018

De Europese Commissie investeert 16 miljoen euro in het versnellen van innovatie en implementatie van robotica-toepassingen voor de gezondheidszorg.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie