De Nederlandse Assistenten Site

‘Nederlandse ziekenhuiszorg heeft baat bij grotere verbanden’

Nieuws » Gezondheidszorg 13 december 2018

Schaalvergroting in de ziekenhuiszorg is met het oog op het leveren van optimale zorg en versterking van de innovatiekracht een logische en noodzakelijke stap.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie