De Nederlandse Assistenten Site

Artsen moeten bewuster naar medicijngebruik in laatste levensfase kijken

Nieuws » Medicijnen 14 december 2018

Patiënten met een beperkte levensverwachting worden vaak blootgesteld aan potentieel overbodige en schadelijke medische interventies.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie