De Nederlandse Assistenten Site

Voorkom onnodige gang naar ziekenhuis

Nieuws » Ziekenhuis 21 december 2018

Onderzoek of bij mensen thuis al snel en betrouwbaar is vast te stellen of iemand naar het ziekenhuis moet.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie