De Nederlandse Assistenten Site

Tijdens de jaarwisseling kortstondig smog verwacht

Nieuws » Algemeen 31 december 2018

Vooral mensen met longaandoeningen, zoals astma en COPD, en (oudere) mensen met hart- en vaatziekten kunnen last ondervinden.

Lees verder op Zorgkrant.nl 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie