De Nederlandse Assistenten Site

‘Werkgever moet meer doen om personeel te behouden voor zorg’

Nieuws » Beroepen, Gezondheidszorg 3 januari 2019

Werkgevers moeten beter hun best doen om mensen te behouden voor de zorg. Dat is een van de belangrijkste conclusies van het eerste rapport van de Commissie Werken in de Zorg.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie