De Nederlandse Assistenten Site

Tekorten en hoge prijzen: Deze problemen spelen rond medicijnen

Nieuws » Medicijnen 20 januari 2019

Medicijntekort is een groeiend probleem in Nederland. Tegelijk maken farmaceutische bedrijven geneesmiddelen fors duurder. Wat is er aan de hand?

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie