De Nederlandse Assistenten Site

Fabrikanten moeten ‘technische dossiers’ voor hartklep implantaten aanleggen

Nieuws » Algemeen 24 januari 2019

Mede op basis van zo’n technisch dossier wordt bepaald of het product op de markt wordt toegelaten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie