De Nederlandse Assistenten Site

Een machine als huisarts: worden we daar beter van?

Nieuws » Gezondheidszorg, Huisarts 28 januari 2019

Intelligente robots die veel meer dan mensen kunnen, zijn in opkomst. Staat het beroep van de menselijke arts op de tocht?

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie