De Nederlandse Assistenten Site

Minister Bruins wil rem op gebruik zware pijnstillers

Nieuws » Algemeen 2 februari 2019

Minister Bruno Bruins (Medische Zorg) komt in actie om het groeiende gebruik van zware pijnstillers zoals oxycodon en fentanyl terug te dringen.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie