De Nederlandse Assistenten Site

Griepepidemie op z’n retour

Nieuws » Ziekte 8 februari 2019

De griepepidemie in Nederland is op zijn retour en verloopt tot nu toe minder hevig dan in de afgelopen drie jaar. Dat meldt gezondheidsinstituut Nivel.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie