De Nederlandse Assistenten Site

Volgens onderzoeker is Antibiotica-resistentie onder controle in Nederland

Nieuws » Algemeen 20 februari 2019

Antibioticaresistentie is wereldwijd een toenemend probleem.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie