De Nederlandse Assistenten Site

Nieuwe behandelmethode tegen tinnitus

Nieuws » Behandelmethode 26 februari 2019

Goed nieuws voor mensen met tinnitus (oorsuizen): de Universiteit Maastricht heeft een nieuwe, succesvolle behandelmethode ontwikkeld.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie