De Nederlandse Assistenten Site

Zware medicijnen gemakkelijk online te bestellen

Nieuws » Medicijnen 27 februari 2019

Zware medicijnen, zoals antibiotica en kankermedicijnen, zijn – zonder tussenkomst van een arts – eenvoudig online te bestellen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie