De Nederlandse Assistenten Site

Nieuwe behandeling hartfalen in basispakket

Nieuws » Algemeen, Behandelmethode 28 februari 2019

Een nieuwe behandeling bij chronisch hartfalen wordt vanaf 1 april vergoed in het basispakket van zorgverzekeringen.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie