De Nederlandse Assistenten Site

Mogelijk nieuwe manier om malaria te bestrijden door muggen te genezen

Nieuws » Algemeen 3 maart 2019

Het behandelen van muggen die de malariaparasiet bij zich dragen, in plaats van hun menselijke slachtoffers, is mogelijk een toekomstige manier om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie