De Nederlandse Assistenten Site

‘Kijken op smartphone zorgt voor extra druk op de nek’

Nieuws » Algemeen 4 maart 2019

Vandaag is het RSI-dag, de dag dat er aandacht gevraagd wordt voor ‘Repetitive Strain Injury’. We lijden massaal aan de swipeduim, de muisarm en de tabletnek.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie