De Nederlandse Assistenten Site

Donderdag 7 maart is de dag van de doktersassistent!

Nieuws » Personeel 6 maart 2019

De perfecte dag om uw assistent(en) in het zonnetje te zetten. Niet persé met cadeaus, maar vooral met complimentjes.

Zeg maar eens hoeveel je je assistent(en) waardeert en dat je het fijn vindt dat ze altijd voor je klaarstaat! Uw team is immers het visitekaartje van uw praktijk. De Dag van de Doktersassistent vindt ieder jaar plaats op de eerste donderdag in maart.

Wil je meer tips, ga dan naar de Nationale Complimenten Site

Vandaag is ook de jaarlijkse Complimentendag!

Het klinkt zo vanzelfsprekend……..een complimentje geven als iets goed gaat! Tóch doen we het in de praktijk maar bitter weinig. Dat komt omdat het geven van complimenten helaas (nog) niet echt in de volksaard van de Nederlanders zit. We zien wel vaak wat fout gaat, maar veel minder wat er goed gaat. Jammer, want juist in deze uitdagende tijden kunnen we wel wat extra positivisme gebruiken!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie