De Nederlandse Assistenten Site

Urinethuistest ingezet bij controle op terugkerende blaaskanker

Nieuws » Algemeen 6 maart 2019

Het Radboudumc is het eerste ziekenhuis dat de urinethuistest als standaardzorg gaat inzetten bij de controle op terugkerende blaaskanker.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie