De Nederlandse Assistenten Site

Tieners slapen slecht door schermgebruik

Nieuws » Algemeen 8 maart 2019

Tieners hebben slaapproblemen doordat ze ’s avonds nog veel op hun smartphones en tablets zitten.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie