De Nederlandse Assistenten Site

Tweederde doktersassistenten kampt met geweld

Nieuws » Beroepen 12 maart 2019

Bijna twee op de drie doktersassistenten heeft de afgelopen twee jaar te maken gehad met geweld.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie