De Nederlandse Assistenten Site

Stijging tekort aan medicijnen neemt verder toe

Nieuws » Medicijnen 13 maart 2019

Medicijnfabrikanten hebben vorig jaar 1.390 meldingen gedaan van een dreigend tekort aan geneesmiddelen vanwege leveringsproblemen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie