De Nederlandse Assistenten Site

Training lokale anesthesie – 25 mei en 22 juni te Amersfoort

Nieuws » Opleidingen / Cursussen 26 maart 2019

Tijdens deze twee daagse training wordt de mondzorgprofessional bewust en bekwaam in het geven van infiltratie- en geleidings anesthesie. Deze training is geschikt voor Mondhygiënisten, tandartsassistenten, preventieassistenten. Door het volgen van deze training ontvangt u 11 KRM punten. Trainen bij DentCoach is met veel professionele begeleiding & individuele aandacht voor jouDe trainingen zijn kleinschalig. We besteden veel tijd en aandacht aan het oefenen van praktijkvaardigheden.

Programma
Op dag 1 zal het ochtend gedeelte bestaan uit een theoretisch gedeelte. In de middag zal er geoefend worden met het geven van infiltratie- en geleidings anesthesie. In de tussenliggende weken na dag 2 zal de deelnemer in de praktijk anesthesie moeten toedienen bij patiënten. De tandarts speelt hierbij een begeleidende rol.

Op dag 2 zal een herhaling van de theorie plaats vinden en aandacht worden geschonken aan de andere vorm van lokale anesthesie zoals bijv. intraligamentaire anesthesie. Ook zal er ruimschoots aandacht zijn voor vragen die tijdens de praktijkmomenten in de tussenliggende periode zijn ontstaan. Aansluitend zal een theorie en praktijkexamen plaatsvinden.

*Mondhygiënisten hebben de keus om alleen dag 1 van deze training te volgen
**Tandartsassistenten in het bezit van MBO diploma tandartsassistent en 1 jaar werkervaring

Meer weten?
Saskia ten Brinke (Docent en Mondhygiënist / ook werkzaam als praktijkinstructeur bij de module integrale mondzorg en parodontologie bij de HU opleiding Mondzorgkunde)
T:
 06-422 236 39
E: info@DentCoach.nl