De Nederlandse Assistenten Site

RIVM waarschuwt voor zonlicht paasweekend

Nieuws » Algemeen 19 april 2019

Dit paasweekend wordt het mooi weer. “Geniet maar verbrand niet”, waarschuwt daarom Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie