De Nederlandse Assistenten Site

Principeakkoord CAO Huisartsenzorg 2019-2020

Nieuws » CAO 23 april 2019

Op diverse momenten in 2018 en 2019 is er intensief overleg gevoerd om te komen tot een nieuwe cao Huisartsenzorg. Het volledige principeakkoord zal binnenkort worden voorgelegd aan de leden / achterbannen. Er is een looptijd van 22 maanden overeengekomen (van 1 maart 2019 tot en met 31 december 2020).

Lees verder op LHV.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie