De Nederlandse Assistenten Site

Wetenschappers vinden manier om jongeren gezonder te laten eten

Nieuws » Algemeen 24 april 2019

De tieners kozen uit zichzelf gezond voedsel over junkfood.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie