De Nederlandse Assistenten Site

Feit of fabel: Vaak je handen wassen is slecht voor je weerstand

Nieuws » Hygiëne 3 mei 2019

De Internationale Dag van de Handhygiëne (5 mei) bestaat niet voor niets: het kan bij veel mensen beter, ook bij Nederlanders.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie